Zakelijk dineren in Utrecht centrum

Ook voor een zakelijk diner ben je bij Florent aan het juiste adres. Niet alleen vanwege de uiterst gunstige ligging in de binnenstad van Utrecht, maar ook vanwege de sfeervolle inrichting met open keuken. Onze ronde, met linnen gedekte tafels zijn namelijk ideaal voor een rustig en zakelijk gesprek. Daarnaast kunnen de tafels en onze stijlvolle bank aan elkaar geschoven worden, voor als je met het hele team of de afdeling wilt dineren.

Goede bereikbaarheid

De locatie voor een zakelijk diner kan erg belangrijk zijn, zo is een goede bereikbaarheid essentieel. Dankzij de gunstige locatie in het hart van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal, is Florent de ideale plek voor een zakelijk diner of borrel.

Of je klanten, zakenpartners of collega’s nou met de auto of trein komen, Florent is altijd goed te bereiken. Zo is er op 1 minuut loopafstand de Springweg parkeergarage en loop je binnen 10 minuten naar Utrecht Centraal. De Domkerk vind je om de hoek en ook belangrijke (event)locaties zoals de Jaarbeurs, Tivoli Vredenburg en het Beatrix Theater liggen op loopafstand van Florent.

Zakelijk dineren én borrelen

Zakelijk dineren in Utrecht of toch liever borrelen? Bij Florent kan het allebei! Kies voor een uitgebreid diner met gerechten uit de modern-Franse cuisine. Van klassiekers, zoals een steak tartare en côte de boeuf, tot verrassende (vegetarische) gerechten met unieke smaakcombinaties. Uit het à la carte menu stel je zelf je 3- of 4-gangen menu samen, of je laat je verrassen door onze chef.

Liever een zakelijke borrel? Ook dan is Florent het geschikte restaurant. Geniet tijdens een werkoverleg, vergadering of interne bespreking van onze bites, huisgemaakte kaaskroketten en meer. Ideaal om de week mee af te sluiten of om een zakelijk gesprek met een goede borrel te combineren.

Een zakelijk diner hoeft natuurlijk niet perse om een vergadering of meeting te draaien. Ook als je met collega's of zakenpartners iets te vieren hebt, ben je van harte welkom bij Florent. Onze chef stelt graag een feestelijk menu samen, om de avond tot een groot succes te maken. Uiteraard geserveerd met de beste (Internationale) wijnen en heerlijke desserts. Zijn er speciale wensen, allergieën of voorkeuren? Geen probleem, laat het ons vooraf weten en de chef zorgt dat iedereen een heerlijk menu krijgt.

Reserveren

Reserveer bij ons een tafel en geniet!

Direct reserveren