Zakelijk dineren in Utrecht centrum.

kolibrie florent beeld

Voor een zakelijk diner in Utrecht ben je bij Florent aan het juiste adres. En daar hebben we vijf ijzersterke argumenten voor:

Onze ronde, met linnen gedekte tafels langs het raam geven je ruimte en rust om een goed zakelijk gesprek te voeren.

Sfeervolle locatie met elan. De juiste mix van stijlvol ontspannen.

Buitengewoon gunstige ligging in het hartje van de binnenstad, maar wel goed bereikbaar per auto én OV. Alle voordelen van de binnenstad, maar niet de nadelen.

Parkeergarage op 1 minuut loopafstand.

De tafels en onze stijlvolle bank langs de kunstwand bieden ook goede gelegenheid om met het hele team te dineren.

Highlights.

Vanaf 2 tot 90 personen.

Overdekte parkeergarage "Springweg" op 1 minuut loopafstand.

Op 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal.

Eventlocaties zoals de Jaarbeurs, Tivoli Vredenburg en het Beatrix Theater liggen op loopafstand. De Dom en Domkerk liggen praktisch om de hoek.

Goede bereikbaarheid.

De locatie voor een zakelijk diner kan erg belangrijk zijn. Zo is een goede bereikbaarheid essentieel. Daarom hebben we onze locatie er speciaal op uitgezocht. Want hebben een gunstige ligging in het hart van Utrecht. En we liggen op loopafstand van Utrecht Centraal. Dat maakt van Florent de ideale plek voor een zakelijk diner of borrel. Of je klanten, zakenpartners of collega’s nu met de auto of trein komen, Florent is altijd goed te bereiken. Zo is er op 1 minuut loopafstand de Springweg parkeergarage en loop je binnen 10 minuten naar Utrecht Centraal. De Domkerk vind je om de hoek en ook belangrijke (event)locaties zoals de Jaarbeurs, Tivoli Vredenburg en het Beatrix Theater liggen op loopafstand van Florent.

zakelijk diner utrecht

Zakelijk dineren én borrelen.

Zakelijk dineren in Utrecht? Borrelen met het team? Bij Florent kan het allebei. Kies voor een uitgebreid diner met bistronomische gerechten. Van klassiekers, zoals een steak tartare en côte de boeuf, tot verrassende (vegetarische) gerechten met unieke smaakcombinaties. Kies uit een 3- , 4-, 5-, 6- of 7-gangenmenu.

We bieden ook volop mogelijkheden voor een zakelijke borrel. Geniet tijdens een werkoverleg, vergadering of interne bespreking van onze bites, huisgemaakte vegetarische gruyere bitterballen en meer. Dat is ideaal om de week mee af te sluiten of om een zakelijk gesprek met een goede borrel te combineren.

Een zakelijk diner hoeft natuurlijk niet perse om een vergadering of meeting te draaien. Ook als je met collega's of zakenpartners iets te vieren hebt, ben je van harte welkom bij Florent. Dan maakt stelt onze chef graag een feestelijk menu samen. Zo maken we avond tot een groot succes. Uiteraard geserveerd met de passende en verrassende wijnen, evenals heerlijke desserts. Zijn er speciale wensen, allergieën of voorkeuren? Geen probleem, laat het ons vooraf weten en de chef zorgt dat iedereen even gelukkig de deur uit gaat.

Wij zijn er klaar voor.

Heb je vragen over zakelijk dineren bij Florent, of wil je een reservering maken?

Dan regelen wij de rest.