Vanaf 4 november is Florent ook op maandag geopend!

Diner met wijn bij Florent

Goed nieuws: vanaf 4 november aanstaande is Florent ook op maandag geopend! Er bleek, vooral vanuit de zakelijke markt, veel vraag naar. Dat betekent dat je voortaan van maandag tot en met zaterdag vanaf 18:00 terecht kunt aan het Visschersplein 75 in Utrecht voor een gezellige avond en een gratis glimlach.

Florent is de verborgen parel van Utrecht. Deze schatkamer vol smaakexplosies ligt in de schaduw van de Dom en bevindt zich achter de Mariaplaats, tussen de Springweg en de Oudegracht in. Kom je met de auto? Dan kun je gebruik maken van de parkeergarage “Springweg“. Vanaf hier is het 3 minuten lopen naar het restaurant. Kom je met het OV? Vanaf Utrecht Centraal is het 10 minuten lopen naar het restaurant. Vanaf het Stationsplein loop je richting de Mariaplaats en sla je voor de Bagels&Beans linksaf de Boterstraat in. Sla vervolgens rechtsaf. Het restaurant bevindt zich aan de rechterkant.

Florent's favorieten

Na wat onderling gesteggel, zijn we het toch eens geworden. Dit is wat wij zelf het liefst eten en hoe we Florent het liefst presenteren. Ons menu Vive la Fête en menu Côte de Boeuf!

... een compleet verzorgde avond uit:
Menu Vive la Fête
Geniet een avond lang van ons Vive la Fête menu. Wij serveren een 4-gangen verrassingsmenu inclusief bruisend aperitief, bijpassende wijnen bij elke gang, onbeperkt tafelwater, en koffie of thee met friandises toe voor €77,50 p.p.

... na een lange dag werken: Menu Côte de Boeuf
Op dinsdag en woensdag serveren we onze Côte de Boeuf (+/- 900 gram) voor 2 personen, met bonne femme, inclusief een fles Franse Malbec uit Cahors voor €100,- p./2 personen.


Alvast wat voorpret beleven? Bekijk onze menukaart of reserveer hier meteen je tafel.


Kom je gezellig tafelen?

Je vindt ons op struikelafstand van Utrecht Centraal in de schaduw van de beroemde Domkerk aan het Visschersplein.