‘Mij kun je niet gelukkiger maken dan wanneer een gast zich volledig thuis voelt’

Jessie Molleman

Florent is het restaurant in Utrecht centrum waar een jong & creatief team dagelijks de lekkerste smaken serveert. Benieuwd wie jouw gerechten maken en wie je aan tafel kan verwachten? We stellen onszelf graag even voor.

Wie: Jessie Molleman - Sommelier

Hoi! Ik ben Jessie Molleman, geboren en getogen in Nijmegen en via Den Bosch op mijn 20e in Utrecht beland voor mijn studie Hotel&Event management. Tijdens het eerste jaar van mijn studie is mijn liefde voor wijnen al ontstaan. Als extra vak volgde ik namelijk Vinologie. Daar leerde ik alles over wijn en onder andere dat ik het wijnproces van Champagne het meest gaaf vind. Hier kan ik je dan ook alles over vertellen.

Jessie Molleman

Mijn passie is om gasten een geweldige avond te bezorgen met heerlijke gerechten en mooie bijpassende wijnen. Mij kun je niet gelukkiger maken dan wanneer een gast zich volledig thuis voelt in ons restaurant. In mijn vrije tijd bezoek ik graag de concullega’s om daar lekker te lunchen of te dineren samen met mijn vrienden. Ook ben ik al jaren een groot Formule 1 fan. Dus mocht je komen dineren bij restaurant Florent en weet je de uitslag van de kwalificatie al, houd het dan aub stil voor mij, want ik vind het heerlijk om zaterdagavond de kwalificatie nog terug te kijken. Dat is voor mij een super begin van het weekend. Als ik naar de toekomst kijk zie ik mezelf nog jaren In de horeca werken. En uiteraard altijd in combinatie met mijn passie voor fantastische wijnen.


Ontvang onze nieuwste gerechten en culinaire verdiepingen rechtstreeks in je inbox.

100% spamvrij. We sturen alleen mails als we echt iets te vertellen hebben.

kolibrie florent beeld
Florent logo
kolibrie florent beeld

Adres.

Visschersplein 75

3511 LX Utrecht

Openingstijden.

Maandag t/m zaterdag

vanaf 18:00 uur


mes en pastinaak florent beeld