Restaurant Florent heropent met een nieuwe menukaart

29 augustus 2019

Na onze vakantie zijn we gister weer vol frisse energie aan de slag gegaan in de keuken met een geheel nieuwe menukaart!

Zoals je van ons gewend bent, hebben we een nieuwe kaart met prikkelende gerechten en spannende smaken. Vlees, vis en vega wisselen elkaar af in onze nieuwe voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. We verheugen ons erop om onze gasten te verrassen met onze nieuwe kaart! Uiteraard met bijpassende wijnen.

Nieuwe menukaart

Een paar highlights van onze nieuwe kaart op een rijtje: 

– Zacht gegaarde kalfsmuis met makreelmayonaise, croûtons, kappertjes en little gem
– Witte bonencrème met 24-uurs eitje, gefrituurde salie, Parmesan schuim en krokant brood
– Coquille met rode couscous, saffraanmayonaise en waterkers
– Zacht gegaarde eendenfilet met biet en honing-tijmjus
– Parelgort met prei, paddenstoel, waterkers en beurre blanc

De gehele nieuwe menukaart vind je hier.

Briochebrood met eendenlever

Keuze- of verrassingsmenu?

Bij Restaurant Florent kun je kiezen tussen een 3-, 4-, of 5-gangen diner. Hierbij houden we graag rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.

Keuzemenu’s
3-gangen keuzemenu                       € 37,-

4-gangen keuzemenu                       € 46,50
5-gangen keuzemenu                       € 56,-

Menu Vive la Fête
4-gangen verrassingsmenu           € 75,- (inclusief aperitief, wijn , onbeperkt tafelwater, koffie, thee en friandises)

Menu Côte de Boeuf (alleen op dinsdag & woensdag)
+/- 900gr voor 2 per.                      € 100,- (inclusief bonne femme en een fles Franse Malbec uit Cahors)