Recept van Florent in Leidsche Rijn Magazine

Côte de Boeuf met Beurre café de Paris van de BBQ

Recept van Restaurant Florent voor Leidsche Rijn Magazine

Speciaal voor Leidsche Rijn Magazine delen de chef's van Restaurant Florent de recepturen van onze populairste gerechten. In de nieuwste editie van LR Magazine is het tijd voor ons recept voor Côte de Boeuf van de BBQ. Het perfecte gerecht om jouw gasten tijdens een BBQ of tuinfeest te imponeren.

Côte de Boeuf wordt gesneden van de laatste zes ribben van het rund. Het vlees zit aan de voorkant van de rug en vast aan de lende. Dit vlees is zachter dan dat van de lende, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is, waardoor het vlees fijner van structuur is en daarom zachter in de mond.

 

Laat je je vooral niet afschrikken door de grote en het gewicht van dit mooie stuk vlees. Dankzij de uitgebreide receptuur van onze chefs komt het helemaal goed. Laat je liever ons het werk doen? Bel dan een gezellige tafelpartner op en reserveer jullie tafel in ons restaurant. Wij serveren dan onze Côte de Boeuf van +/- 900 gram met Beurre café de Paris, een krachtige jus & seizoensgroenten. Op dinsdag & woensdag is het helemaal feest: want dan serveren we onze Côte de Boeuf inclusief een fles Valpolicella Ripasso voor €100.00.

 

Ps. Kan je onderstaande afbeelding niet goed lezen? Open het recept dan hier.

 
recept


Kom je gezellig tafelen?

Je vindt ons op struikelafstand van Utrecht Centraal in de schaduw van de beroemde Domkerk aan het Visschersplein.