Welkom bij Florent!

Het sfeervolle restaurant in hartje Utrecht waar je kunt genieten van een heerlijk diner of gezellige borrel. Op loopafstand van Utrecht Centraal en om de hoek van de beroemde Domkerk. Bij Florent houden we van de Franse cuisine. Chef Milos de Wolf en zijn keukenteam weet je elk bezoek weer te verrassen met een combinatie van klassieke bereidingswijzes én een twist á la Florent.

Voor de wijnliefhebber!

Goed eten en de beste wijnen gaan hand in hand bij Florent. Bedrijfsleider en wijnliefhebber Jaap Hammacher: ‘’De wijn moet altijd complementair zijn aan het gerecht op de kaart. Hierin willen we verrassen en niet in clichés vervallen. Dit heeft als resultaat dat je bij Florent een niet alledaagse selectie wijnen vindt. Zo schenken wij Internationaal georiënteerde, klassieke wijnen én nieuwe wereld wijnen.‘’

Reserveren

Naast de menu- en uitgebreide wijnkaart is er uiteraard ook aan de inrichting gedacht. Florent heeft een opvallende open keuken, deze vormt het hart van het restaurant met aan de ene kant wit gedekte tafels en anderzijds een meer industriële setting. Hierdoor ontstaat er een warme en comfortabele ambiance. Of je nou uitgebreid wilt dineren of een gezellig avondje wilt borrelen met vrienden, het kan bij Florent allebei.

Menukaart

Gouden Pollepel

Wist je dat ook de Gouden Pollepel enthousiast is over Florent? Zij belonen ons met een 8,4.''Florent kookt niet alleen met het hart op de tong, maar ook met lef in de donder. De twee voorgerechten met bijpassende wijnen scoren zelfs een tien met een griffel. Wát een voortreffelijke smaken!’’ Lees hier. de gehele recensie.

Reserveren

Iedereen vindt er wel wat lekkers!

Yes! Het regent leuke recensies, hieronder vind je de meest recente nieuwe fans van Florent. Bekijk onze Facebookpagina voor nog meer lovende woorden.

De wijn moet complementair zijn aan het gerecht op de kaart. Hierin willen we verrassen en niet in clichés vervallen.” Dit heeft als resultaat dat je bij Florent een niet alledaagse selectie wijnen vindt.” - Jaap Hammacher

Bij Florent schenken we Internationaal georiënteerde, klassieke wijnen en nieuwe wereld wijnen.

Heb je zin in een goed glas wijn? Wees welkom en laat je verrassen!

Toon wijnkaart Direct reserveren

artwork

Nieuws

Florent is out there! Volg ons via social media en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Reserveren

Reserveer bij ons een tafel en geniet!

Direct reserveren