Welkom bij Florent!

Dé Franse bistro van Utrecht. Met gepast respect voor de Franse klassiekers, vinden we het leuk om te prikkelen met bistronomische eigenzinnigheden. Dat noemen we bistronomie met bravoure! Op struikelafstand van Utrecht Centraal en in de schaduw van de beroemde Domkerk, serveren wij Franse cuisine met een eigenzinnige twist. Chef Robert Mcadoo en zijn keukenteam weten je elk bezoek weer te verrassen met complementaire combinaties van eerlijke producten uit de streek.

Van en voor de genieters

Wij genieten intens van Franse bistrogerechten, die hoog op smaak en een tikje eigenwijs zijn. En dat serveren we in gulzige hoeveelheden. Daarbij gaan we soms tegen de trends in, want smaak gaat boven alles. Onze wijnen zijn complementair aan de gerechten op de kaart, maar we doen bij Florent niet aan clichés. Dit zorgt voor een verrassende wijnkaart met internationaal georiënteerde, klassieke én nieuwe wereldwijnen.

Reserveren

Bistronomie met bravoure

Met gepast respect voor de Franse klassiekers, vinden we het leuk om te prikkelen met bistronomische eigenzinnigheden. Dát is bistronomie met bravoure! Wij koken graag Frans met eerlijke Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen. Daarin gaan we regelmatig op ontdekkingstocht om boodschappen te doen bij nieuwe plekjes. Dat doen we omdat we nieuwsgierig zijn, maar ook omdat we graag iets teruggeven aan onze omgeving. En dat proef je!

Menukaart

Ongewoon genieten

Ongewoon genieten voor gewone prijzen. Dat vinden we heel normaal. In eenvoud schuilt schoonheid. En die schoonheid maken we waar dankzij onze gezonde obsessie voor perfectie in alles wat we doen. Perfectie die gedreven is door plezier en passie voor ongewoon lekker eten. Wij voelen ons thuis onder de mensen en genieten ervan om tijd te maken om af en toe eens aan tafel te staan om onze passie voor lekker eten te delen.

Want eten brengt mensen samen.

Reserveren

Gouden Pollepel

Wist je dat ook de Gouden Pollepel enthousiast is over Florent? Zij belonen ons met een 8,4. ''Florent kookt niet alleen met het hart op de tong, maar ook met lef in de donder. De twee voorgerechten met bijpassende wijnen scoren zelfs een tien met een griffel. Wát een voortreffelijke smaken!’’ Lees hier de gehele recensie.

Hieronder vind je de nieuwste fans van Florent. Bekijk onze Facebookpagina voor nog meer lovende woorden!

De wijn moet complementair zijn aan het gerecht op de kaart, maar bij Florent doen we het graag net een beetje anders. Daarom serveren wij niet alleen Franse, maar een selectie aan internationaal georiënteerde, klassieke en nieuwe wereldwijnen.

Heb je zin in een goed glas wijn? Wees welkom en laat je verrassen!

Toon wijnkaart Direct reserveren

artwork

Nieuws

Florent is out there! Volg ons via social media en schrijf je in op onze nieuwsbrief!