fbpx

Menu


zomer 2020


Wij koken Frans met Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.

Elke 3 weken vernieuwen we onze kaart

mes en pastinaak florent beeld

Bij Florent stel je zelf je 4-, 5- of 6-gangenmenu samen:

6-gangen keuzemenu

€ 68.00

5-gangen keuzemenu

€ 58.00

4-gangen keuzemenu

€ 48.50

Of je kiest voor onze tijdloze klassieker:

Florent Specialite

€ 120 voor 2 personen

L'ENTREE | VOORGERECHT

Brioche - Eendenlever - Vijgenjam - Rode ui - Rivierkreeft - Truffelmayo


LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Côte de boeuf - Groente garnituur - Dikke frieten - Salsa verde

Supplement foie gras € 7,50


DESSERT | NAGERECHT

Koffie/thee met friandises


AMUSE

Charcuterie

€10.00

Oesters Fine de Claire - sjalot - rode wijnazijn - tabasco

per stuk - per 6 - per 12

€3.00 - €16.50 - €30.00


L'ENTREE | VOORGERECHT

Kreeft - Salade van kreeft - Gemarineerde kreeft - Pimentmayo - Mango gel - Bleekselderij

Carpaccio van tomaat - Buratta - Balsamico glace - Foccacia - Basilicummayo

vegetarisch

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT

Chef Mcadoo's signature truffelrisotto - Parmezaan - Truffelsaus

vegetarisch

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Veluwse eendenborst - Aardappel Rösti - Biet - Appelcrème - Calvados appel - Calvados jus

Asperge flamande - Pomme persil - Hollandaise - Gepocheerd ei - Lamsoren

vegetarisch

Supplement foie gras € 7.50

Supplement truffel €5.50


FROMAGE | KAAS

Drie rijpe kazen van Kazerij Kazerij Stalenhoef - Druiven - Appelstroop - Notenbrood

(supplement vijf kazen + € 5.50)

vegetarisch

DESSERTS | NAGERECHT

Aardbeien romanoff -Witte chocolade mousse - Gemarineerde aardbei - Corn crunch - Vlierbloesem espuma

vegetarisch

WIJNARRANGEMENT

Per gang of glas

€ 6.75

Bon Appétit!