Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.
We vernieuwen ons menu om de paar weken
We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.
De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze ” verrassingen” worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.
Restaurant menu
ALL-IN 7-gangen menu
€ 140.00
Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (met en zonder gas), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises
7-gangen keuzemenu
€ 82.50
6-gangen keuzemenu
€ 72.50
5-gangen keuzemenu
€ 62.50
4-gangen keuzemenu
€ 52.50
MENU DU CHEF-CHEF’S MENU
4/5/6/7-GANGEN
L’ENTREE | VOORGERECHT
Mozaik van skrei | komkommer jus | gepekelde venkel | ingelegde jalapeño | salty fingers | crème van mierikswortel | Griekse yoghurt | gel van gezouten citroen
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)
Kalfstartaar | salsa verde | gegrilde paprika | paprika wodka gel | crispy kappertjes | gepocheerde krokante oester
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)
Zeeduivelwangen in kokos | coquille | groene curry crème | appel met bergamot | beurre noisette | baby mais | krokant kippenhuid | saus van tom kha kai
LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3
Truffel pasta | | knolselderij crème | truffelcrème | ingelegde champignons | truffelolie | schuimende saus van truffel
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Lam met zoethout | groene kruiden croute | witte asperge | rosti | doperwten | paddenstoelen | crème van doperwt | jus van zoethout
OF (supplement 12.50)
Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus
FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)
Kaasplank | vijf diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes
MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF’S MENU VEGA
4/5/6/7-GANGEN
L’ENTREE | VOORGERECHT
Panna cotta van munt | doperwten | geitenkaas | ingelegde rabarber l groene asperge | gel van Granny Smith | crum van gezoete pistache | goat cheese | g
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)
Mille feuille van gele biet | marinade van worteljus, limoen en gember | schuim van karnemelk en sinaasappel | kardemom | sinaasappel citroengel | mizo roomkaas wortel
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)
Raviolo cepes | knol crème | parmezaan schuim | parmezaan krokant | salie snippers
LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3
Truffel pasta | | knolselderij crème | truffelcrème | ingelegde champignons | truffelolie | schuimende saus van truffel
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Hollandse asperges | pommes persilles | doperwtencrème | doperwten | paddenstoelen | Hollandaise saus
FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)
Kaasplank | vijf diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes
MENU VIANDE-VLEES MENU – 67.50
L’ENTREE | VOORGERECHT
Kalfstartaar | salsa verde | gegrilde paprika | paprika wodka gel | crispy kappertjes | gepocheerde krokante oester
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Tournedos | aardappelmousseline | seizoensgroente | madeira jus
Supplement Rossini+ 12.50
DESSERT | DESSERT
Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes
FLORENT SPECIALITE
Menu Côte de boeuf voor twee | aardappelmousseline | chimichurri
Inclusief voorgerecht brioche eendenlever en dessert
140
voor twee
Côte de boeuf voor twee | aardappelmousseline | chimichurri
Supplement eendenlever + 15,00 (voor twee)
110
voor twee
Tournedos | madeirasaus | aardappelmousseline
Supplement Rossini + 12,50
42.50
p.p.
WIJNARRANGEMENT
Per gang of glas
€ 7,50
Bon Appétit!