Menu

Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.

mes en pastinaak florent beeld

We vernieuwen ons menu om de paar weken


Welkom bij Florent le bistro

We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.


De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze " verrassingen" worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.


Restaurant menu

ALL-IN 7-gangen menu

€ 150,00

Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (plat en bruis), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises

7-gangenmenu

€ 87.00

6-gangenmenu

€ 77.00

5-gangenmenu

€ 67.00

4-gangenmenu

€ 57.00

3-gangen viande menu

€ 72.50

Menu Special Florent

€ 85.00


FLORENT SPECIALITE

Menu Spécial Florent 3 gangen | Creekstone farms Rib-eye  | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus

Inclusief voorgerecht brioche eendenlever en dessert

85

Creekstone farms Rib-eye  | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus

Supplement eendenlever + 15,00 (voor twee)

60


Menu Viande 3 gangen | tournedos | seizoen groente | | madeira jus | aardappelmousseline

Supplement Rossini + 12,50

Inclusief voorgerecht brioche eendenlever en dessert

72.50

p.p.

Tournedos | madeira jus | aardappelmousseline

Supplement Rossini + 12,50

45.00

p.p.


MENU DU CHEF-CHEF'S MENU

4/5/6/7- GANGEN

L'ENTREE | VOORGERECHT

Koude Hollandse asperge | saffraan mayonaise | kwartelei | achterham- en serranoham | krokant van Pata Negra | Hollandaisesaus

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)

Ossenworst & langoustine | mangocompote rode peper | sjalot mayonaise | krokante sjalot ring

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)

Eendenlever raviolo | knolselderij crème, knolselderij blokjes, hazelnoten crunch, lever

crème en lever saus

LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Fregola | gebrande pasta | ricotta | geroosterde amandelen | schuimende saus van truffel

+ 5,50 supplement truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT KIES UIT:

BBQ bavette | knoflookmousseline | auberginecrème met miso | geroosterde bospeen | broccoli | paddenstoelen | chimichurri

Of (supplement 15.00)

Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus

OF (supplement 30.00)

Creekstone farms Rib-eye  | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus

FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)

Kaasplank van Kaasfort | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Rabarber sorbetijs & aardbei | gel van limoen | crème patisserie citroen | krokant van rabarber | gezouten crumble


vegetarisch

MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF'S MENU VEGA

4/5/6/7- GANGEN

L'ENTREE | VOORGERECHT

Koude Hollandse asperge | saffraan mayonaise | kwartelei | kerrie croutons | Hollandaisesaus

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)

Dry age biet | miso mayonaise | krokante macadamia | chioggia biet | geitenyoghurt | kervel olie

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)

Spitskool rouleau | amandel | crème van amandel | crème van kerrie | krokant van cavolo nero

LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Fregola | gebrande pasta | ricotta | geroosterde amandelen | schuimende saus van truffel

+ 5,50 supplement truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Melanzane | zoetzure cherrytomaten | artisjok crème

FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)

Kaasplank van Kaasfort | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Rabarber sorbetijs & aardbei | gel van limoen | crème patisserie citroen | krokant van rabarber | gezouten crumble

We kunnen vegan koken (mits vooraf doorgegeven bij de reservering) maar kunnen helaas geen volwaardig 5-, 6- of 7-gangen vegan menu bereiden.



MENU VIANDE-VLEES MENU - 72.50

3 gangen

L'ENTREE | VOORGERECHT

Brioche eendenlever | vijgenjam | rivierkreeft | little gem | rode uiencompote | truffel mayonaise

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Tournedos | aardappelmousseline | seizoensgroente | madeira jus

Supplement Rossini+ 15.00

DESSERT | DESSERT

Rabarber sorbetijs & aardbei | gel van limoen | crème patisserie citroen | krokant van rabarber | gezouten crumble


WIJNARRANGEMENT

Per gang of glas

€ 8,50


Bon Appétit!