Menu

Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.

mes en pastinaak florent beeld

We vernieuwen ons menu om de paar weken


Welkom bij Florent le bistro

We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.


De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze ” verrassingen” worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.


Restaurant menu

ALL-IN 7-gangen menu

€ 140.00

Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (met en zonder gas), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises

7-gangen keuzemenu

€ 82.50

6-gangen keuzemenu

€ 72.50

5-gangen keuzemenu

€ 62.50

4-gangen keuzemenu

€ 52.50


vegetarisch

MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF’S MENU VEGA

4/5/6/7-GANGEN

L’ENTREE | VOORGERECHT

Carpaccio van king boleet | vijgen | knoflookmayonaise | krokant van walnoot l beukenzwam | vijgenjam

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (alleen bij 5 gangen)

Koolraab ravioli | geitenkaas | appel | rozijnen | zoetzure rode kool | dragon crème | rode kool vinaigrette

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT 2 (alleen bij 6 gangen)

Mille-feuille van rode biet | groene kruiden crème | gele bietengel | passievrucht | passievruchten vinaigrette | zoetzure biet | macadamia crunch

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 3

Truffelrisotto | truffelolie | schuimende saus van truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Pompoensoefflé | bitterbal van Blue d’ Auvergne | pompoentoffee | compote van kweepeer | balsamico glaze | krokant van schorseneer

FROMAGE | KAAS (alleen bij 7 gangen)

Kaasplank | vier diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Framboos limoen sorbet | tartelette | lemon curd | gezouten crumble | meringue a l’italienne


MENU DU CHEF-CHEF’S MENU

4/5/6/7-GANGEN

L’ENTREE | VOORGERECHT

Steak tartaar | Pata Negra | zwezerik kroket | truffel mayonaise | zuurdesem krokant

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (alleen bij 5 gangen)

Brioche eendenlever | rode uiencompote | vijgenjam | rivierkreeft

little gem | truffelmayonaise

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (alleen bij 6 gangen)

Langoustine & kippendij | krokante kippendij | lucifers van granny smith | pompoen curry crème | pompoen vadouvan | langoustine saus

LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Truffelrisotto | truffelolie | schuimende saus van truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Op de huid gebakken corvina | polenta van tomaat | sugar snaps | wakame | tomaten gel | gepofte tomaat | beurre blanc citroen thijm | haring kaviaar

FROMAGE | KAAS (alleen bij 7 gangen)

Kaasplank | vier diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Framboos limoen sorbet | tartelette | lemon curd | gezouten crumble | meringue a l’Italienne


MENU VIANDE-VLEES MENU – 67,50

3 gangen

L’ENTREE | VOORGERECHT

Brioche eendenlever | rode uiencompote | vijgenjam | rivierkreeft

little gem | truffelmayonaise

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Dry aged entrecôte

DESSERT | DESSERT

Framboos limoen sorbet | tartelette | lemon curd | gezouten crumble | meringue a l’italienne


WIJNARRANGEMENT

Per gang of glas

€ 6.75


Bon Appétit!