Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.
We vernieuwen ons menu om de paar weken.
Al onze gerechten zijn tevens a la carte te bestellen.
(Helaas kunnen we niet a la carte koken bij groepen vanaf 8 personen)
We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.
De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze " verrassingen" worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.
Restaurant menu
ALL-IN 7-gangen menu
€ 150.00
Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (plat en bruis), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises
7-gangenmenu
€ 87.00
6-gangenmenu
€ 77.00
5-gangenmenu
€ 67.00
4-gangenmenu
€ 57.00
3-gangen viande menu
€ 72.50
3-gangen Menu Florent Specialite
€ 90.00
FLORENT SPECIALITE
L'ENTREE | VOORGERECHT
Brioche eendenlever | vijgenjam | rivierkreeft | little gem | rode uiencompote | truffel mayonaise
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Creekstone farms Black Angus whiskey Rib-Eye | aardappelmousseline | seizoen groente | Madeira jus
Supplement eendenlever + 15.00 (voor twee)
DESSERT | DESSERT
Hazelnootdessert | hazelnoot sorbetijs | koffie cremeux | hazelino's | koffie crumble | koffie merengue
VIANDE MENU
L'ENTREE | VOORGERECHT
Brioche eendenlever | vijgenjam | rivierkreeft | little gem | rode uiencompote | truffel mayonaise
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | Madeira jus
Supplement Rossini+ 15.00
DESSERT | DESSERT
Hazelnootdessert | hazelnoot sorbetijs | koffie cremeux | hazelino's | koffie crumble | koffie merengue
MENU DU CHEF-CHEF'S MENU
4/5/6/7- GANGEN (tevens a la carte te bestellen)
L'ENTREE | VOORGERECHT
Zacht gegaarde kingfish & Hollandse garnalen | pompoen (vadouvan) | bleu-skinned radijs | citrusgel | papadum met kerrie | zoetzuur komkommer | Hollandse garnalen | garnalenbisque mayonaise
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)
Fazantenterrine | suikerbrood krokant | appelstroop | calvados appel | levercreme
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)
Ei & Paling | aardappelmousseline (la ratte aardappel) | 63 graden ei | paling | palingsaus
LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3
Truffelrisotto | schuimende saus van truffel
supplement verse truffel 5,50
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
KIES UIT:
Hertenrugfilet | rouleaux van hertenstoof | rode kool | spruitjes | pomme dauphine | rode kool | jus met ontbijtkoek
Of (supplement 15.00)
Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus
OF (supplement 35.00)
Creekstone farms Black Angus whiskey Rib-Eye | aardappelmousseline | seizoen groente | Madeira jus
supplement truffel 5,50
FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)
Kaasplank van Kaasfort | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Hazelnootdessert | hazelnoot sorbetijs | koffie cremeux | hazelino's | koffie crumble | koffie merengue
MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF'S MENU VEGA
4/5/6/7- GANGEN (tevens a la carte te bestellen)
L'ENTREE | VOORGERECHT
Pompoen flan | walnoot | gesuikerde walnoot | cranberrygel | pompoen zoetzuur | ingelegde cranberries
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)
Gravad lax van biet | geitenyoghurt | houtskool mayonaise
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)
Coquille van king boleet | gebakken knolselderij | hazelnoot | geroosterde knolsederij creme | schuimende saus van cepes
LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3
Truffelrisotto | schuimende saus van truffel
supplement verse truffel 5,50
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Souffle van ui | soubise creme | pastinaak | saus savora mosterd
FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)
Kaasplank van Kaasfort | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Hazelnootdessert | hazelnoot sorbetijs | koffie cremeux | hazelino's | koffie crumble | koffie merengue
We kunnen vegan koken waar mogelijk is (mits vooraf doorgegeven bij de reservering) maar kunnen helaas geen volwaardig 5-, 6- of 7-gangen vegan menu bereiden.
A LA CARTE
Helaas kunnen we niet a la carte koken bij groepen vanaf 8 personen
BRIOCHE EENDENLEVER
23.50
GRAVAD LAX VAN BIET
14.50
FAZANTEN TERRINE
16,50
KING FISH & HOLLANDSE GARNALEN
16.50
POMPOEN FLAN
14.50
Ei 63 GRADEN & PALING
24.50
TRUFFELRISOTTO (supplement verse truffel +5,50)
19.50
COQUILLE VAN KING BOLEET
16.50
HERT
34,00
TOURNEDOS (supplement Rossini +15.00)
45.00
BLACK ANGUS WHISKEY RIB-EYE
65.00
SOUFFLE VAN UI
27.50
HAZELNOOT SORBETIJS
14.50
KAASPLANK
17.50
WIJNARRANGEMENT
Per gang of glas
€ 8.50
Bon Appétit!
Vier kerst met een gastronomisch feestmaal barstensvol culinaire lekkernijen geïnspireerd op de Franse bistrokeuken.