Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.
We vernieuwen ons menu om de paar weken.
Al onze gerechten zijn tevens a la carte te bestellen.
(Helaas kunnen we niet a la carte koken bij groepen vanaf 8 personen)
We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.
De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze " verrassingen" worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.
Restaurant menu
ALL-IN 7-gangen menu
€ 150.00
Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (plat en bruis), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises
7-gangenmenu
€ 87.00
6-gangenmenu
€ 77.00
5-gangenmenu
€ 67.00
4-gangenmenu
€ 57.00
3-gangen viande menu
€ 72.50
3-gangen Menu Florent Specialite
€ 90.00
FLORENT SPECIALITE
L'ENTREE | VOORGERECHT
Brioche eendenlever | vijgenjam | rivierkreeft | little gem | rode uiencompote | truffel mayonaise
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Creekstone farms Black Angus whiskey Rib-Eye | aardappelmousseline | seizoen groente | Madeira jus
Supplement eendenlever + 15.00 (voor twee)
DESSERT | DESSERT
Limoencake framboos | schuim van yoghurt en limoncello | frambozengel | grenadine krokant | sorbetijs van zuurstok | krokant van napoleon
VIANDE MENU
L'ENTREE | VOORGERECHT
Brioche eendenlever | vijgenjam | rivierkreeft | little gem | rode uiencompote | truffel mayonaise
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | Madeira jus
Supplement Rossini+ 15.00
DESSERT | DESSERT
Limoencake framboos | schuim van yoghurt en limoncello | frambozengel | grenadine krokant | sorbetijs van zuurstok | krokant van napoleon
MENU DU CHEF-CHEF'S MENU
4/5/6/7- GANGEN (tevens a la carte te bestellen)
L'ENTREE | VOORGERECHT
Gepekelde makreelfilet | gezouten komkommer | gel van bergamot | zoetzure rettich | zeewier kletskop | zee banaantjes | frisse komkommersoep
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)
Filet americain & zwezerik | paprika rol | bloemkool zoetzuur | paprika mayonaise | ingelegde ui
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)
Coquille & buikspek | mini bospeen furikake | wortel pakketje kardemom | wortelcreme | schuim van coquille en vanille
LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3
Pasta truffel | pijp macaroni | knolselderij creme | ingelegde paddenstoel | schuimende saus van truffel
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
KIES UIT:
Veluwe eendenborst | aardappelcroquettes | gepofte biet | sugar snaps | gel van bramen | crunch van gekarameliseerde hazelnoten | eendensaus l’orange
Of (supplement 15.00)
Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus
OF (supplement 35.00)
Creekstone farms Black Angus whiskey Rib-Eye | aardappelmousseline | seizoen groente | Madeira jus
supplement truffel 5,50
FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)
Kaasplank van Kaasfort | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Limoencake framboos | schuim van yoghurt en limoncello | frambozengel | grenadine krokant | sorbetijs van zuurstok | krokant van napoleon
MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF'S MENU VEGA
4/5/6/7- GANGEN (tevens a la carte te bestellen)
L'ENTREE | VOORGERECHT
Tataki van watermeloen | kumquat zoetzuur | olijven mayonaise | creme van ricotta | kroepoek van basilicum | balsamico kaviaar
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)
Jardin de legumes | humus | venkel salade | tomberries zoetzuur | sinaasappel vinaigrette
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)
Coquille van king boleet | gebakken knolselderij | hazelnoot | geroosterde knolsederij creme | schuimende saus van cepes
LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3
Pasta truffel | pijp macaroni | knolselderij creme | ingelegde paddenstoel | schuimende saus van truffel
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Springrol | | linten van wortel en rettich | enoki paddenstoelen | crème van wortel en bataat | crunch van Thaise basilicum | kokos saus met wortel
FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)
Kaasplank van Kaasfort | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Limoencake framboos | schuim van yoghurt en limoncello | frambozengel | grenadine krokant | sorbetijs van zuurstok | krokant van napoleon
We kunnen vegan koken waar mogelijk is (mits vooraf doorgegeven bij de reservering) maar kunnen helaas geen volwaardig 5-, 6- of 7-gangen vegan menu bereiden.
A LA CARTE
Helaas kunnen we niet a la carte koken bij groepen vanaf 8 personen
BRIOCHE EENDENLEVER
23.50
FILET AMERICAIN
16.50
TARTAAR VAN BOSPEEN
14.50
MAKREEL FILET
16.50
JARDIN DE LEGUMES
14.50
COQUILLE & BUIKSPEK
24.50
PASTA TRUFFEL
19.50
TORTELLINI
16.50
EENDENBORST
32.50
TOURNEDOS (supplement Rossini +15.00)
45.00
BLACK ANGUS WHISKEY RIB-EYE
65.00
SPRINGROLLS
27.50
LIMOENCAKE & FRAMBOOS
14.50
KAASPLANK
17.50
WIJNARRANGEMENT
Per gang of glas
€ 8.50
Bon Appétit!