Menu

Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.

mes en pastinaak florent beeld

We vernieuwen ons menu om de paar weken


Welkom bij Florent le bistro

We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.


De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze ” verrassingen” worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.


Restaurant menu

ALL-IN 7-gangen menu

€ 140.00

Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (met en zonder gas), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises

7-gangen keuzemenu

€ 82.50

6-gangen keuzemenu

€ 72.50

5-gangen keuzemenu

€ 62.50

4-gangen keuzemenu

€ 52.50


MENU DU CHEF-CHEF’S MENU

4/5/6/7-GANGEN

L’ENTREE | VOORGERECHT

Mozaik van skrei | komkommer jus | gepekelde venkel | ingelegde jalapeño | salty fingers | crème van mierikswortel | Griekse yoghurt | gel van gezouten citroen

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)

Kalfstartaar | salsa verde | gegrilde paprika | paprika wodka gel | crispy kappertjes | gepocheerde krokante oester

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)

Zeeduivelwangen in kokos | coquille | groene curry crème | appel met bergamot | beurre noisette | baby mais | krokant kippenhuid | saus van tom kha kai

LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Truffel pasta | | knolselderij crème | truffelcrème | ingelegde champignons | truffelolie | schuimende saus van truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Lam met zoethout | groene kruiden croute | witte asperge | rosti | doperwten | paddenstoelen | crème van doperwt | jus van zoethout

OF (supplement 12.50)

Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus

FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)

Kaasplank | vijf diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes


vegetarisch

MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF’S MENU VEGA

4/5/6/7-GANGEN

L’ENTREE | VOORGERECHT

Panna cotta van munt | doperwten | geitenkaas | ingelegde rabarber l groene asperge | gel van Granny Smith | crum van gezoete pistache | goat cheese | g

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)

Mille feuille van gele biet | marinade van worteljus, limoen en gember | schuim van karnemelk en sinaasappel | kardemom | sinaasappel citroengel | mizo roomkaas wortel

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)

Raviolo cepes | knol crème | parmezaan schuim | parmezaan krokant | salie snippers

LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Truffel pasta | | knolselderij crème | truffelcrème | ingelegde champignons | truffelolie | schuimende saus van truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Hollandse asperges | pommes persilles | doperwtencrème | doperwten | paddenstoelen | Hollandaise saus

FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)

Kaasplank | vijf diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes


MENU VIANDE-VLEES MENU – 67.50

3 gangen

L’ENTREE | VOORGERECHT

Kalfstartaar | salsa verde | gegrilde paprika | paprika wodka gel | crispy kappertjes | gepocheerde krokante oester

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Tournedos | aardappelmousseline | seizoensgroente | madeira jus

Supplement Rossini+ 12.50

DESSERT | DESSERT

Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes


FLORENT SPECIALITE

Menu Côte de boeuf voor twee | aardappelmousseline | chimichurri

Inclusief voorgerecht brioche eendenlever en dessert

140

voor twee

Côte de boeuf voor twee | aardappelmousseline | chimichurri

Supplement eendenlever + 15,00 (voor twee)

110

voor twee

Tournedos | madeirasaus | aardappelmousseline

Supplement Rossini + 12,50

42.50

p.p.


WIJNARRANGEMENT

Per gang of glas

€ 7,50


Bon Appétit!