Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.
We vernieuwen ons menu om de paar weken
We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.
De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze ” verrassingen” worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.
Restaurant menu
ALL-IN 7-gangen menu
€ 140.00
Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (met en zonder gas), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises
7-gangen keuzemenu
€ 82.50
6-gangen keuzemenu
€ 72.50
5-gangen keuzemenu
€ 62.50
4-gangen keuzemenu
€ 52.50
MENU DU CHEF-CHEF’S MENU
4/5/6/7-GANGEN
L’ENTREE | VOORGERECHT
Mozaik van skrei | komkommer jus | gepekelde venkel | ingelegde jalapeño | salty fingers | crème van mierikswortel | Griekse yoghurt | gel van gezouten citroen
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)
Kalfstartaar | salsa verde | gegrilde paprika | paprika wodka gel | crispy kappertjes | gepocheerde krokante oester
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)
Zeeduivelwangen in kokos | gebrande langoustines | groene curry creme | appel met bergamot | beurre noisette | baby mais | krokant kippenhuid | saus van tom kha kai
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 3
Truffelpasta | | knolselderij crème | truffelcrème | ingelegde champignons | truffelolie | schuimende saus van truffel
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Op de huid gebakken eendenborst | aardappel croquette | rouleaux van groene kool | gel van braam | gebrande bospeen | hazelnoot | saus bigarade
FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)
Kaasplank | vijf diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes
MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF’S MENU VEGA
4/5/6/7-GANGEN
L’ENTREE | VOORGERECHT
Carpaccio van king boleet | vijgen | knoflookmayonaise | krokant van walnoot l beukenzwam | vijgenjam
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (alleen bij 5 gangen)
Koolraab ravioli | geitenkaas | appel | rozijnen | zoetzure rode kool | dragon crème | rode kool vinaigrette
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (alleen bij 6 gangen)
Raviolo cepes | knol crème | parmezaan schuim | parmezaan krokant | salie snippers
LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3
Fregola | ricotta | geroosterde amandelen | groene kruiden | truffelolie | schuimende saus van truffel
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Rookwortel | toast brioche | gebrande zuurkool | gekarameliseerde zilverui | gebakken mosterd | soubise crème | schuimende saus van cevenne ui.
FROMAGE | KAAS (alleen bij 7 gangen)
Kaasplank | vijf diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes
MENU VIANDE-VLEES MENU – 67,50
L’ENTREE | VOORGERECHT (EENDENLEVER NIET LEVERBAAR)
Brioche eendenlever | rode uiencompote | vijgenjam | rivierkreeft
little gem | truffelmayonaise
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Rib-eye
DESSERT | DESSERT
Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes
Per gang of glas
€ 6.75
Bon Appétit!