Menu

Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.

mes en pastinaak florent beeld

We vernieuwen ons menu om de paar weken


Welkom bij Florent le bistro

We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.


De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze ” verrassingen” worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.


Restaurant menu

ALL-IN 7-gangen menu

€ 140,00

Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (met en zonder gas), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises

7-gangenmenu

€ 82.50

6-gangenmenu

€ 72.50

5-gangenmenu

€ 62.50

4-gangenmenu

€ 52.50

3-gangen viande of cote de boeuf menu

€ 67.50 (tournedos) of 140,00 (menu)


FLORENT SPECIALITE

Menu Côte de boeuf voor twee | aardappelmousseline | chimichurri

Inclusief voorgerecht brioche eendenlever en dessert

140

voor twee

Côte de boeuf voor twee | aardappelmousseline | chimichurri

Supplement eendenlever + 15,00 (voor twee)

110

voor twee

Tournedos | madeirasaus | aardappelmousseline

Supplement Rossini + 12,50

42.50

p.p.


MENU DU CHEF-CHEF’S MENU

4/5/6/7- GANGEN

L’ENTREE | VOORGERECHT

Zeebaars tartaar | jus van snijbonen | galia meloen | radijs | komkommer | gerookte creme fraiche | piment d’espelette

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT

Gazpacho gamba | basilicum mayonaise | tomatentartaar | bleekselderij | gepofte cherrytomaat

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2

Kip & eendenlever | krokant gebakken kippendij | eendenlever| caramac | maiscreme | baby mais | saus van zwarte bonen

LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Truffel risotto | schuimende saus van truffel

+ 5,50 supplement truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT KIES UIT:

Maishoender | zilveruitjes met bospeen creme | polenta | sperziebonen | dubbel getrokken eigen saus

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

OF (supplement 12.50)

Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus

FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)

Kaasplank | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Perzik & pistache | gepocheerde perzik | pistache cremeux | pistache crunch | marshmellow | perzikgel | sorbetijs van perzik


vegetarisch

MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF’S MENU VEGA

4/5/6/7- GANGEN

L’ENTREE | VOORGERECHT

Open ravioli biet | wortel | sinaasappel | hazelnoten mayonaise | crumble van hazelnoot | gerookte creme fraiche | Granny Smit apple | vinaigrette

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT

Gazpacho buratta | basilicum mayonaise | tomatentartaar | bleekselderij | gepofte cherrytomaatjes

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2

Brioche geitenkaas | vijgenjam | rode uiencompote | little gem

LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Truffel risotto | schuimende saus van truffel

+ 5,50 supplement truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Bloemkool couscous | pinda crumble | abrikoos | romanesco | bloemkoolcrème | persillade

FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)

Kaasplank | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Perzik & pistache | gepocheerde perzik | pistache cremeux | pistache crunch | marshmellow | perzikgel | sorbetijs van perzik

.



MENU VIANDE-VLEES MENU – 67.50

3 gangen

L’ENTREE | VOORGERECHT

Brioche eendenlever | vijgenjam | rivierkreeft | little gem | rode uiencompote | truffel mayonaise

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Tournedos | aardappelmousseline | seizoensgroente | madeira jus

Supplement Rossini+ 12.50

DESSERT | DESSERT

Perzik & pistache | gepocheerde perzik | pistache cremeux | pistache crunch | marshmellow | perzikgel | sorbetijs van perzik


WIJNARRANGEMENT

Per gang of glas

€ 7,50


Bon Appétit!