Menu


winter 2022


Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.

We vernieuwen ons menu om de paar weken

mes en pastinaak florent beeld

Restaurant menu

7-gangen keuzemenu

€ 80.00

6-gangen keuzemenu

€ 70.00

5-gangen keuzemenu

€ 60.00

4-gangen keuzemenu

€ 50.00


MENU DU CHEF-CHEF'S MENU

4/5/6/7-GANGEN

L'ENTREE | VOORGERECHT

Zeebaars tartaar – komkommer bouillon – watermeloen – citrusgel – groene curry kroepoek – salto fingers – komkommer lint

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (alleen bij 5 gangen)

Brioche eendenlever – rode uiencompote – vijgenjam – rivierkreeft – little gem – truffel mayonaise

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT 2 (alleen bij 6 gangen)

Gebakken coquille – zacht gegaarde buikspek – wortel lak– wortel creme pakket – kardemom – bospeen furikake – coquille vanillesaus

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 3

"Hoeve" ei 64 C– knolselderij creme – ingelegde paddenstoelen – aardappel kaantjes – schuimende saus van truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Flat iron steak – persilade marinade – aardappel gratin– Hollandse asperges – doperwten– anijs paddenstoel – gepofte knoflookjus

FROMAGE | KAAS (alleen bij 7 gangen)

Vier kazen – appelstroop – noten vijgenbrood – druif

DESSERT | DESSERT

Gemarineerde aardbei – witte chocolade mousse– aardbei – chocolade crunch – yoghurt limoenijs – aardbei coullis – espuma van limoncello


vegetarisch

MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF'S MENU VEGA

4/5/6/7-GANGEN

L'ENTREE | VOORGERECHT

Bospeen tartaar – kwartel ei – worteldaise – krokante ring – zoutzure wortel – gepofte sjalotten mayonaise

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (alleen bij 5 gangen)

Gekaramelizeerde geitenkaas – brioche – rode uiencompote – vijgenjam – rivierkreeft – little gem | truffelmayonaise

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (alleen bij 6 gangen)

Gebakken king boleet – saus van cepes – gebrande knolselderij – duxelle – hazelnoot – champignon

LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

"Hoeve" ei 64 C – knolselderij creme – ingelegde paddenstoelen – aardappel kaantjes – schuimende saus van truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Hollandse asperges – Hollandaise – pommes persil – anijs paddenstoel – doperwten – ei vinaigrette

FROMAGE | KAAS (alleen bij 7 gangen)

Vier kazen – noten vijgenbrood – appelstroop – druiven

DESSERT | DESSERT

Gemarineerde aardbei – witte chocolade mousse – aardbei – chocolade crunch – yoghurt limoenijs – aardbei coullis – espuma van limoncello


MENU VIANDE-VLEES MENU

3-gangen menu

L'ENTREE | VOORGERECHT

Brioche – eendenlever – rode ui – rivierkreeft – truffelmayo – little gem – vijgenjam

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Wisselend stuk vlees

DESSERT | DESSERT

Gemarineerde aardbei – witte chocolade mousse – aardbei – chocolade crunch – yoghurt limoenijs – aardbei coullis – espuma van limoncello


WIJNARRANGEMENT

Per gang of glas

€ 6.75


Bon Appétit!