Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.
We vernieuwen ons menu om de paar weken
We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.
De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze ” verrassingen” worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.
Restaurant menu
ALL-IN 7-gangen menu
€ 140,00
Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (met en zonder gas), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises
7-gangenmenu
€ 82.50
6-gangenmenu
€ 72.50
5-gangenmenu
€ 62.50
4-gangenmenu
€ 52.50
3-gangen viande of cote de boeuf menu
€ 67.50 (tournedos) of 140,00 (menu)
FLORENT SPECIALITE
Menu Côte de boeuf voor twee | aardappelmousseline | chimichurri
Inclusief voorgerecht brioche eendenlever en dessert
140
voor twee
Côte de boeuf voor twee | aardappelmousseline | chimichurri
Supplement eendenlever + 15,00 (voor twee)
110
voor twee
Tournedos | madeirasaus | aardappelmousseline
Supplement Rossini + 12,50
42.50
p.p.
MENU DU CHEF-CHEF’S MENU
4/5/6/7- GANGEN
L’ENTREE | VOORGERECHT
Zeebaars tartaar | jus van snijbonen | galia meloen | radijs | komkommer | gerookte creme fraiche | piment d’espelette
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT
Gazpacho gamba | basilicum mayonaise | tomatentartaar | bleekselderij | gepofte cherrytomaat
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2
Kip & eendenlever | krokant gebakken kippendij | eendenlever| caramac | maiscreme | baby mais | saus van zwarte bonen
LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3
Truffel risotto | schuimende saus van truffel
+ 5,50 supplement truffel
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT KIES UIT:
Maishoender | zilveruitjes met bospeen creme | polenta | sperziebonen | dubbel getrokken eigen saus
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
OF (supplement 12.50)
Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | madeira jus
FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)
Kaasplank | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Perzik & pistache | gepocheerde perzik | pistache cremeux | pistache crunch | marshmellow | perzikgel | sorbetijs van perzik
MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF’S MENU VEGA
4/5/6/7- GANGEN
L’ENTREE | VOORGERECHT
Open ravioli biet | wortel | sinaasappel | hazelnoten mayonaise | crumble van hazelnoot | gerookte creme fraiche | Granny Smit apple | vinaigrette
LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT
Gazpacho buratta | basilicum mayonaise | tomatentartaar | bleekselderij | gepofte cherrytomaatjes
LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2
Brioche geitenkaas | vijgenjam | rode uiencompote | little gem
LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3
Truffel risotto | schuimende saus van truffel
+ 5,50 supplement truffel
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Bloemkool couscous | pinda crumble | abrikoos | romanesco | bloemkoolcrème | persillade
FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)
Kaasplank | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven
DESSERT | DESSERT
Perzik & pistache | gepocheerde perzik | pistache cremeux | pistache crunch | marshmellow | perzikgel | sorbetijs van perzik
.
MENU VIANDE-VLEES MENU – 67.50
L’ENTREE | VOORGERECHT
Brioche eendenlever | vijgenjam | rivierkreeft | little gem | rode uiencompote | truffel mayonaise
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Tournedos | aardappelmousseline | seizoensgroente | madeira jus
Supplement Rossini+ 12.50
DESSERT | DESSERT
Perzik & pistache | gepocheerde perzik | pistache cremeux | pistache crunch | marshmellow | perzikgel | sorbetijs van perzik
WIJNARRANGEMENT
Per gang of glas
€ 7,50
Bon Appétit!