Menu

Wij koken klassieke Frans gerechten met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten. Kakelvers, uit onze rijk gevulde achtertuin, met respect voor de natuur en haar seizoenen.

mes en pastinaak florent beeld

We vernieuwen ons menu om de paar weken


Welkom bij Florent le bistro

We hopen met onze gerechten je smaakbeleving te verrijken. De keuken is Frans georiënteerd met internationale invloeden. We bereiden nieuwe smaken die grenzen overschrijden, een reflectie van onze herinneringen gecombineerd met onze creativiteit. De producten komen zoveel mogelijk van de gepassioneerde en lokale leverancier.


De smaakbeleving van onze gerechten kunnen van dag tot dag wijzigen. Onze ” verrassingen” worden gecreëerd door de invloeden van de natuur (seizoensgebonden) of door de inspiraties van een dag. Terwijl we je geest en ziel voeden, wensen we dat elke smaak al je zintuigen zal aanspreken en je een onvergetelijke ervaring zult hebben.


Restaurant menu

ALL-IN 7-gangen menu

€ 140.00

Glas Cremant, brood & olijven, water onbeperkt (met en zonder gas), zeven gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee met friandises

7-gangen keuzemenu

€ 82.50

6-gangen keuzemenu

€ 72.50

5-gangen keuzemenu

€ 62.50

4-gangen keuzemenu

€ 52.50


MENU DU CHEF-CHEF’S MENU

4/5/6/7-GANGEN

L’ENTREE | VOORGERECHT

Mozaik van skrei | komkommer jus | gepekelde venkel | ingelegde jalapeño | salty fingers | crème van mierikswortel | Griekse yoghurt | gel van gezouten citroen

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen)

Kalfstartaar | salsa verde | gegrilde paprika | paprika wodka gel | crispy kappertjes | gepocheerde krokante oester

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen)

Zeeduivelwangen in kokos | gebrande langoustines | groene curry creme | appel met bergamot | beurre noisette | baby mais | krokant kippenhuid | saus van tom kha kai

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 3

Truffelpasta | | knolselderij crème | truffelcrème | ingelegde champignons | truffelolie | schuimende saus van truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Op de huid gebakken eendenborst | aardappel croquette | rouleaux van groene kool | gel van braam | gebrande bospeen | hazelnoot | saus bigarade

FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen)

Kaasplank | vijf diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes


vegetarisch

MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF’S MENU VEGA

4/5/6/7-GANGEN

L’ENTREE | VOORGERECHT

Carpaccio van king boleet | vijgen | knoflookmayonaise | krokant van walnoot l beukenzwam | vijgenjam

LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (alleen bij 5 gangen)

Koolraab ravioli | geitenkaas | appel | rozijnen | zoetzure rode kool | dragon crème | rode kool vinaigrette

LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (alleen bij 6 gangen)

Raviolo cepes | knol crème | parmezaan schuim | parmezaan krokant | salie snippers

LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Fregola | ricotta | geroosterde amandelen | groene kruiden | truffelolie | schuimende saus van truffel

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Rookwortel | toast brioche | gebrande zuurkool | gekarameliseerde zilverui | gebakken mosterd | soubise crème | schuimende saus van cevenne ui.

FROMAGE | KAAS (alleen bij 7 gangen)

Kaasplank | vijf diverse kazen | appelstroop | notenvijgen brood | druiven

DESSERT | DESSERT

Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes


MENU VIANDE-VLEES MENU – 67,50

3 gangen

L’ENTREE | VOORGERECHT (EENDENLEVER NIET LEVERBAAR)

Brioche eendenlever | rode uiencompote | vijgenjam | rivierkreeft

little gem | truffelmayonaise

LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Rib-eye

DESSERT | DESSERT

Triple chocolade orange | chocolade brownie puur | karamelmousse | chocoladesorbet | sinaasappel partjes


WIJNARRANGEMENT

Per gang of glas

€ 6.75


Bon Appétit!