kolibrie florent beeld
Kerstmenu 2022

7-gangen incl. ontvangst crémant

€110 p.p.

Op 24, 25 en 26 december is enkel ons 7-gangen kerstmenu te reserveren.

Klassiek
Vegetarisch

KLASSIEK MENU


ONTVANGST MET CRÉMANT


L’ENTREE | VOORGERECHT

Dun gesneden coquille | groene curry vinaigrette | hangop van crème fraîche | paztizz tops | kaviaar.


LE PLAT INTERMEDIAIRE 1 | TUSSENGERECHT 1

Terrine van fazant | lever crème | appelstroop | suikerbrood krokant | calvados appel | tahoon cress


LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2

Zacht gegaard eitje | aardappel mousseline | macadamia crunch | paling | groene kruiden | schuimende saus van paling


LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Gebrande pasta | ricotta | geroosterde amandelen | groene kruiden | schuimende saus van truffel


LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Op de huid gebakken eendenborst | aardappel croquettes | rouleau van groene kool | gel van braam gebrande bospeen | gekarameliseerde hazelnoot | saus bigarade


FROMAGE | KAAS

Vacherin Mont d’Or | Gieser Wildeman stoofpeer | amandelspijs | boerenjongens compôte | noten-rozijnen brood


DESSERT | NAGERECHT

Chocolade kapsel | chocolade ganache | Baileys crème | mango gelei | chocolade crumble | mango rode peper compôte | mango gel | mango sorbet met yuzu


VEGETARISCH MENU


ONTVANGST MET CRÉMANT


L’ENTREE | VOORGERECHT

Carpaccio van king boleet, knoflook mayonaise, beukenzwam, vijg, walnoot krokant


LE PLAT INTERMEDIAIRE 1 | TUSSENGERECHT 1

Koolraab ravioli, geitenkaas, rode koolsalade, dragon crème, rode kool limoen vinaigrette


LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2

Mille-feuille biet, zoethout, groene kruiden crème, gele bieten crème, passievrucht, macadamia crunch, zoetzuur van gele biet, chioggia biet


LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3

Gebrande pasta, ricotta, geroosterde amandelen, groene kruiden, schuimende saus van truffel


LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Pompoensoufflé, bitterbal Blue d’Auvergne , pompoen toffee, kweepeer compote, balsamico glaze krokant van schorseneer


FROMAGE | KAAS

Kaas Vacherin Mont d´Or , Gieser Wildeman stoofpeer gevuld met amandelspijs, compôte met boerenjongens en noten-rozijnen brood


DESSERT | NAGERECHT

Chocolade kapsel, chocolade ganache, baileys crème, mango gelei, chocolade crumble, mango, rode peper compote, gel mango, mango sorbet met yuzu


Het kerstmenu is tevens vegetarisch te bestellen. We koken vegan maar kunnen helaas geen volwaardig 7-gangen vegan menu bereiden. Voor kinderen serveren we hetzelfde menu. Indien je geen vis of vlees eet, vervangen we het voor een vegetarisch alternatief. Je dieetwensen en allergieën geef je vooraf door bij de reservering.


€110 p.p.

Of €150 p.p. met wijnarrangement