Groepsdiner in centrum Utrecht? Restaurant Florent is dé plek!

Groepsdiner

Jouw groepsdiner in centrum Utrecht bij Restaurant Florent

Zoek je een locatie voor een groepsdiner met een kleine of juist met een hele grote groep? En wil je daarbij voldoende keuzes voor al jouw collega’s, vrienden of familie? Dan is Florent hét adres in centrum Utrecht voor jouw diner.

Over Florent
Op loopafstand van Utrecht Centraal en om de hoek van de beroemde Domkerk vind je Florent. Bij Florent houden we van de Franse cuisine. Chef Robert Mcadoo en zijn keukenteam weten je elk bezoek weer te verrassen met een combinatie van klassieke bereidingswijzen én een twist á la Florent.

groepsdiner Utrecht centrum

De groepsdiner mogelijkheden bij Florent

Of het nou gaat om een huwelijks-, jubileum-, verjaardags- of personeelsfeest: Florent is een uitstekende keuze voor een groepsdiner in Utrecht.

Keuzemenu
Je kan bij een groepsdiner kiezen voor een groepsmenu van 3- of 4-gangen waarbij bij elke gang de keuze is tussen twee gerechten. Hierbij kunnen we uiteraard rekening houden met de meeste allergieën- en dieetwensen. Bekijk ons huidige menu hier. Of krijg een indruk van onze gerechten op onze Impressie-pagina.

3-gangen keuzemenu € 42.50
4-gangen keuzemenu € 47.50

We bieden hierbij een passend wijnarrangement aan voor €6.50 p/glas. Je kan ook kiezen voor een fles wijn van onze uitgebreide wijnkaart.

Hoe wij Florent het liefst zelf presenteren: Vive la Fête!
Of kies voor ons Menu ‘Vive la Fête’! Een compleet verzorgde avond uit voor een vast bedrag. We ontvangen je met een bruisend aperitief, serveren een 4-gangen verrassingsmenu zorgvuldig samengesteld door de chef, bijpassend wijnarrangement en koffie of thee met friandises.

4-gangen Vive la Fête € 77.50

Alle menu’s zijn naar wens uit te breiden met extra’s zoals ontvangst met charcuterie of oesters. Stuur ons jouw wensen en wij komen met een passend voorstel.

Interieur

Florent is een grote ruimte, die dankzij de verschillende tafelsettings geschikt is voor groepen tot 60 personen.

Groepen tot 10 personen …
In het midden van het restaurants staan twee grote ovale tafels die geschikt zijn voor 8 tot maximaal 10 personen. Dankzij de vorm is er gemakkelijk een gesprek mogelijk met iedereen aan de tafel.

Groepen tot 30 personen …
Ben je met meer dan 10 personen? Dan is onze lange bank langs de wand de beste keuze. Aan elkaar geschoven biedt de bank plaats aan +/- 30 personen.

Groepen met meer dan 30 personen …
Ben je met een grote groep? Dan is het combineren van de tafels op de bank met de ovale tafels en eventueel onze ronde tafels (max. 5 personen) een goed idee. Dankzij de verschillende settings ontstaat er een speels en open karakter. Uiteraard kan er na elke gang verschoven worden zodat je aan het eind van de avond iedereen een keer gesproken hebt.

interieur en mogelijkheden groepsdiner

Afhuren voor groepsdiners

Voor een extra speciale tint aan je groepsdiner kan het hele restaurant vrijgehouden worden. Er wordt hiervoor geen huur in rekening gebracht. Florent neemt graag alle opties met je door dus aarzel niet om je wensen en verzoeken te laten horen. Stuur een mail naar info@restaurant-florent.nl met alle informatie zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

groepsdiner bij Florent

Een avond bij Florent

 

Hoe ziet een avond bij Florent eruit? Wat dacht je van …
Een ontvangst van jou en je collega’s, vrienden of familie met een aperitief naar keuze. Zelf vinden wij ons huisaperitief erg feestelijk; een bruisend glas Cava met een drupje Limoncello. Onder het genoten van het aperitief kan er bijgepraat worden en loopt de bediening rond met hapjes; denk aan flammküchen (ook vegetarisch mogelijk!) of oesters.

Bij het aan tafel gegaan verzorgen we vers warm brood met gezouten boter, en (vanaf de 2e fles) onbeperkt plat en bruisend water. Op tafel hebben we het menu zoals besproken uitgewerkt. De bediening komt langs om iedereens specifieke wensen op te nemen.

In overleg schenken we wijnen die vooraf zijn besproken, of bijpassende glazen voor de perfecte wijn/spijs combinatie. Wij helpen graag met het maken van een keuze uit onze ruime selectie wijnen.

Tussen de verschillende gangen door is er ruimte voor een speech of het wisselen van plek. Na het groepsdiner schenken we koffie met huisgemaakte boterkoek, of vullen we de glazen wijn nog eens bij. Uiteraard kun je zo lang blijven zitten als je wenst.

Vragen?
We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar vanaf 13:00. Mailen kan ook naar: info@restaurant-florent.nl

spelt met parmazaanschuim


Kom je gezellig tafelen?

Je vindt ons op struikelafstand van Utrecht Centraal in de schaduw van de beroemde Domkerk aan het Visschersplein.