Creekstone Farms: Beste dry age Black Angus ribeye ter wereld

Chef Robert bij de Big Green egg

Bij Restaurant Florent proef je de beste dry aged Black Angus ribeye ter wereld. Dat deze ribeye de prestigieuze “World Best Steak Challenge Award” heeft gewonnen, is geen verrassing. De uitzonderlijke kwaliteit van het vlees begint bij de fokkers, die een strikt programma volgen. De dieren krijgen geen antibiotica, hormonen of dierlijke grondstoffen toegediend. Bovendien worden ze de laatste 100 dagen bijgevoederd met puur natuurlijke, eersteklas mais. Dit resulteert in een aanzienlijke marmering en zorgt voor optimale smaak, sappigheid en malsheid.

Creekstone Farms

De veeboeren van Creekstone Farms stellen hoge eisen aan zichzelf voor de productie van hun assortiment. Het proces begint met de selectie van 100% Black Angus vee, waarna de dieren met de grootste zorg worden gevoed en verzorgd. Deze aandacht voor detail zorgt voor een uitzonderlijk niveau van smaak, tederheid en kwaliteit.

Wat Creekstone Farms Onderscheidt

  • Familieboeren en Veeboeren: Toegewijd aan het humaan en duurzaam grootbrengen van de dieren met respect en waardigheid.
  • Productie Prioriteiten: Door slechts één productieshift ligt de focus op vakmanschap en consistentie.
  • Hoogste Prioriteit: Dierenwelzijn, veiligheid van werknemers, voedselveiligheid en productkwaliteit staan altijd voorop.
  • Handgeselecteerde Dieren: Elk Black Angus rund wordt met de hand geselecteerd volgens strikte genetische specificaties voor consistente, superieure kwaliteit.
  • Amerikaans Geboren en Getogen: Alle dieren zijn geboren en getogen in de Verenigde Staten.
  • Gecertificeerd G87 Programma: Een door derden geverifieerd en gecertificeerd programma dat voldoet aan specifieke eisen zoals leeftijd, kleur, textuur en minimale marmeringsscore.

De hoge standaarden van Creekstone Farms proef je terug in hun producten. Dankzij hun toewijding, zorg voor de dieren en de selectie van 100% Black Angus runderen is de Creekstone Farms Black Angus ribeye verkozen tot de beste ribeye ter wereld in 2023.

Bij Restaurant Florent wisselen we om de paar weken de gerechten op ons menu. De dry aged ribeye is momenteel het Florent Spécialité. Bekijk hier ons volledige menu en ervaar zelf de uitzonderlijke kwaliteit van de beste ribeye ter wereld.

 

World steak challenge medal


Kom je gezellig tafelen?

Je vindt ons op struikelafstand van Utrecht Centraal in de schaduw van de beroemde Domkerk aan het Visschersplein.