Ma-Za 18 - 23 | Zo 11 - 23 +31(0)30- 233 3008
 

Bent u met een gezelschap van meer dan 10 personen dan stellen wij voor om een beperkte keuze aan te bieden. Dit om onze kwaliteit te waarborgen en alles op de juiste snelheid te serveren.

Hieronder vind u een eerste indruk en heeft u nog vragen / opmerkingen / suggesties vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Iedere week bedenk de chef een nieuw vier gangen “chef-special menu” met dagverse seizoen producten voor-tussen-hoofd-nagerecht. Dit is wekelijks wisselend en in deze optie is er geen keuze mogelijkheid. Wilt u graag het 3-gangen Chef-Special menu dan halen wij het tussengerecht ertussen uit en serveren het voor- hoofdgerecht en dessert. Als u het op prijs stelt kunnen wij dit menu daags voor uw evenement naar u toe mailen. Het spreekt voor zich als er vegetariërs in uw gezelschap zijn dat wij hier rekening mee houden.

3- gangen menu Chef-Special                                                     35,00 p/ persoon

4- gangen menu Chef-Special                                                     42,00 p/persoon


Wilt u uw gast meer keuze bieden dan kunt u kiezen voor het 3- of 4- gangen keuzemenu eventueel met flammkuchen voorafgaand aan het diner.

Bij binnenkomst serveren wij diverse flammkuchen om de eerste honger te stillen. Vervolgens word de menukeuze van iedere gast opgenomen.

De chef serveert 2 voor- (2 tussen-) 2 hoofd- gerechten en ter afsluiting 2 desserts van onze menukaart…

Ook hier spreekt het voor zich dat wij rekening houden met eventuele vegetariërs in u gezelschap.

3- gangen keuzemenu                                                                        37,50 p/ persoon

4- gangen keuzemenu                                                                        45,00 p/ persoon

3-gangen keuzemenu met voorafgaand flammkuchen                          40,00 p/ persoon

4- gangen keuzemenu met voorafgaand flammkuchen                         47,50 p/ persoon


Heeft u specifieke wensen i.v.m. allergieën of eetgewoontes laat dit alstublieft voortijdig weten zodat wij ons menu hierop kunnen aanpassen zodat uw en onze avond vlekkeloos verloopt.

Als u van te voren een wijnkeuze van de wijnkaart wilt maken is dit mogelijk. Daarnaast bieden wij ook een bijpassend wijnarrangement aan voor 6,00 p/ glas.

Vind u het leuk om uw gasten welkom te heten met een aperitief of een van onze huiscocktail; wij bieden deze aan voor 6,50 p/ persoon

Florent probeert bewust en verantwoord met het milieu om te gaan. Daarom hebben wij besloten om geen flessen water aan te bieden, maar hebben wij geïnvesteerd in een zuiveringsfilter en serveert Florent Utrechts water in karaffen. Plat en/of bruisend water wordt de hele avond geserveerd voor 3,75 per vier personen.