Ma-Za 18 - 23 | Zo 11 - 23 +31(0)30- 233 3008

Diner

“The discovery of a new dish does more for the happiness of the human race than the discovery of a new star”

Jean Anthelme Brillat-Savarin

 

The Captain van het Keukenteam serveert eerlijk eten geïnspireerd op de Frans-Belgische keuken, stoer eten zonder liflafjes, seizoensgebonden en groenten nemen een prominente plaats in op de menukaart.

Heb je zin in een goed glas wijn met een late after bite. Wees welkom, de keuken van Florent is tot 23:00 uur geopend

BIJ DE BORREL      9,50


– Tarte Flambée / Flammkuchen

– Pancetta, ui, Gruyère, crème fraîche, peterselie

– Bleu d’auvergne, peer, crème fraîche, peterselie

– Plat de Charcuterie

Oesters: Fines Cap Horn, sjalot in rode wijnazijn, tabasco p/st € 3,00


CHEF’S SPECIAL      35,00 | 42,00

 3 of 4 gangen


START      12,50

– Zeebaars, rouleaux en op de huid gebakken, saus chorizo, doperwt

– Ravioli bospaddestoelen, saus morille, pijnboompit, olijf

– Kroketten confit de canard, zoet-zure komkommer, mosterd, proseccodressing

– Salade opperdoezer, rundertong, frisee, dressing van spek en cornichons

– Steak tartaar, truffel-mayonaise, creme van gerookte eidooier

– Briochebrood, eendenlever, truffel-mayonaise, rivierkreeft, rode-ui € 15,00


HOOFD      20,50

– Harder op de huid gebakken, creme wortel en gember, beurre noisette

– Knol en linzen, gepoft, creme van knolselderij, linzen, truffel, groentenglace

– Kalfswang creuset, kruidige tomatenjus, peen, ui, mousseline, dragon

– Bavette, creme van spruit, shiitake, hazelnoot, portjus € 22,50


EVERGREEN      4,00

– Botersla met French dressing

– Rösti


DESSERT      8,50

– Rode biet, salmiak, frisse gortcreme

– Pompoen, mandarijn, koffiemerengue, amaretti

– Dessert van de chef’s special

– Drie rijpe kazen van “Bourgondisch lifestyle” (5 kazen supplement €3,50)


TAFELWATER      3,75

Gezuiverd water plat / bruis onbeperkt de gehele avond  p/ 4 pers.